Kaizers Orchestra til Hamar Music Festival

Konserten med Kaizers Orchestra på Hydranten den 28.3 er for lengst utsolgt, 10 uker før konserten! Vi har en god nyhet til de som ikke har billett her og til alle de som har billett og som vil ha mere Kaizers; det er nå endelig klart for Kaizers Orchestra på Hovedscenen i Strandgateparken fredag 29.6. 2012

Denne festivalkvelden får publikum servert to av landets aller heteste artister, på en og samme billett
Jarle Bernhoft med band + Kaizers Orchestra

Kaizers Orchestra trenger knapt noen presentasjon utover at de er et av de heftigste og største liveband i Norden akkurat nå. Den 3. juli 2011 sto Kaizers på den Orange Scene i Roskilde. Foran 45 000 fans derav 8000 norske, skapte Kaizers en Dansk-Norsk forbrødring som vi i må helt tilbake til før unionstiden for å finne maken til. VGs profilerte musikkanmelder Stein Østbø trillet 6 på terningen og skrev: For en fest, Kaizers! http://www.vg.no/rampelys/festivalsommeren/artikkel.php?artid=10096336 

Med utsolgte konserter alle steder, gjør Kaizers Orchestra det alle andre norske artister bare kan drømme om: de må sette opp ekstrakonserter. I det hele tatt har 10-årsjubiléet til Kaizers vært et eventyr. I 2011 annonserte bandet at jubileet skulle markeres med to album fra trilogien ”Violeta, Violeta”, en kort klubbturné før de reiste utenlands for sin hittil største turné. Senere fulgte en utsolgt konsert i Oslo Spektrum før de toppet festivalplakatene til både Øya, Hove og Slottsfjell senere på året.

Albumet ”Violeta, Violeta I” kom i slutten av januar 2011 til strålende kritikker i hjemlig presse. Bandets udiskutable plass som Norges ledende rockeband ble behørig beseglet. Kaizers ga ut sin hittil beste og mest varierte utgivelse, der de også fikk en stor radiohit med singelen ”Hjerteknuser”.

Bandet: Janove Ottesen - vokal, akustisk gitar. Geir Zahl – gitar. Terje Winterstø Røthing – gitar. Helge Risa - pumpeorgel, piano, trekkspill, vokal. Rune Solheim – trommer. Øyvind Storesund - kontrabass, plystring.

På Hydranten 28.3 vil rundt 450 fans få det de er kommet for; Kaizers Orchestra i sitt rette element - i fri utfoldelse på scenen. I Strandgateparken 29. juni vil hele 4000 mennesker få mulighet til å oppleve Norges beste liveband!

Det er tidligere gjort kjent at Kirk Fletchher & The Douglas Group (30.6), Maria Mena med band (28.6), Jarle Berhoft med band 29.6.), Mother’s Finest (30.6.) og Kent (30.6) spiller på Hamar Music Festival 2012. Forhåndssalg av Parkpass er i gang via Bilettservice/Posten/Seven Eleven/Narvesen og slår alle forventninger og rekorder så langt.

Forhåndssalg av dagsbilletter starter onsdag 1. februar klokken 9. Bli med på festen!

http://www.kaizers.no/

http://no.wikipedia.org/wiki/Kaizers_Orchestra