Maria Mena med band klare for HMF torsdag 28.juni

I Strandgateparken, midtsommers, med sola i fleisen og 1000 vis av gode venner rundt deg blir konserten til Maria Mena en sikker vinner.

Maria Mena slapp i år singelen This Too Shall Pass, og ble umiddelbart A-lista både P1 og P3. Hennes neste album kom i september, og har fått tittelen Viktoria. Plata fikk gode kritikker og siden hennes første listeplassering i 2002 med debutsingelen My Lullaby har Maria Mena vært en av landets mest suksessfulle popartister. Albumene hennes har for vane å bli bestselgere og hitlåter som All This Time, Belly Up, Just Hold Me, You’re The Only One og Home For Christmas har vært gjengangere på radio.

At Maria Mena er en kjent artist i Norge, er noe de fleste har fått med seg. At hun kan fylle spillesteder over store deler av Europa, er noe ikke fullt så kjent. Etter jevnlig turnering på kontinentet har hun opparbeidet seg en solid fanbase i blant annet Tyskland og Nederland, hvor hun har spilt på den prestisjetunge festivalen Pinkpop. Hennes myke og sjarmerende pop skal i år for første gang framføres på Hamar Music Festival.

Lineup: Maria Mena: vokal, Kristian Grude ( bass), Kjetil Steensnæs ( gitar), Bjarne Gustavsen (tangenter), Børre Flyen ( trommer) og Lise Voldsdal ( fiolin, tangenter)