Gitarlegenden, Robben Ford kommer!

Robben Ford gjør kun to konserter i Norge på denne turneen og en av dem altså i Hamar, fredag 21.6 der Ford deler scene med Ulf Lundell i Strandgateparken under Hamar Music Festival 2013.

Robben Ford har en imponerende CV og var opprinnelig medlem av La Express (Tom Cat album i 74) og har samarbeidet med folk som Miles Davis, Joni Mitchell, George Harrison, Charlie Musselwhite, Rickie Lee Jones og KISS. Robben Ford har fire Grammy Award –nominasjoner og er på lista til Musician Magazine over de "verdens 100 beste gitarister på 1900-tallet".

Robben Ford var sist i Norge under Moldejazz i 2010. Den gang gjorde han avslutningskonserten i Kulturhuset med saxofonisten Bill Evans, hvor de gjorde ”Blues for Miles” som er en hyllest til sin tidligere sjef - mesteren selv Miles Davis. Robben Ford kommer til Hamar med denne lineupen: Robben Ford – Gitar / Vokal, Anthony Moore – trommer, Brian Allen – bass, Ricky Peterson - tangenter.

Hamar Music Festival (HMF) arrangeres 20.-23. juni 2013. Festivalen har utviklet seg til å bli den største musikkfestivalen i Innlandet og er blitt et høydepunkt for folk flest, ikke bare i Hamar-regionen, men også for folk utenbys fra. HMF har alltid et godt og variert program. Målet er å trekke flest mulige til Hamar og tilby positive musikalske opplevelser. Festivalen har de senere årene solgt 7-10.000 billetter og har årlig hatt 15-18.000 besøkende. Det er tidligere kjent at Oslo Ess, Violet Road, Vinni og Ulf Lundell kommer til Hamar Music Festival 2013. Salg av billetter og pass er allerede i gang via Billettservice.