Fredag 29. juni spiller Bernhoft med Band i parken!

Det er med stolthet og glede å kunne Hamar Music Festival har gleden av å presentere en av Norges mest talentfulle og kanskje den hotteste av dem alle akkurat nå. Jarle Bernhoft med band entrer hovedscenen i Strandgateparken fredag 29. juni 2012. Multiinstrumentalisten som ofte opptrer alene stiller for anledningen med en linup som teller hele 12 personer på scenen!


Jarle Bernhoft, også kjent under artistnavnet Bernhoft, (født 27. juni 1976) er en norsk sanger, multiinstrumentalist, komponist og tekstforfatter som opprinnelig kommer fra Nittedal. Han er i dag bosatt i Oslo. Bernhoft er mest kjent for låter som «Streetlights», «Shout», «Choices» og «C'mon Talk».

Jarle Bernhoft var tidligere frontfigur, låtskriver og vokalist i Span, og ga ut sitt første soloalbum i 2008, deretter et konsertalbumet “1:Man 2:Band” i 2010 og nå sist det skamroste albumet “Solidarity Breaks” i 2011. Bernhoft har samarbeidet med en rekke norske fremtredende popartister og jazzmusikere.

Festivalen har store forventninger til Jarle Bernhoft med band og vi tror publikum vil elske hans soulpregede og catchy musikk. Jarle Bernhoft er kritikerrost som komponist, låtskriver og vokalist. Bernhoft begeistrer anmeldere og fans med sine plater, og er enda bedre live enn på plate. Bernhofts musikk beskrives som fengende og tidløs og multitalentet er også klar favoritt til å vinne Spelemannsprisen for 2011. Bernhoft er videre aktuell førstkommende søndag fra den TV-sendte Nobelkonserten i Oslo Spectrum.

Jarle Bernhoft spilte solo på Gregers i tidligere i år. Den gang ble alle billettene revet vekk på 5 minutter. Nå kommer han altså tilbake til Hamar og Strandgateparken, denne gang med fullt band: Jarle Bernhoft: (vokal, gitar, Rhodes, div), David Wallumrød (tangenter), Torstein Lofthus (trommer), Audun Erlien (bass), Hedvig Mollestad (gitar, vokal), Martin Winstad (perc), Line Horntveth (perc ,fløyte, vokal), Trygve Seim (saksofon), Øyvind Brekke (trombone), Rikke Norman (kor), Marianne Pentha ( kor) og Ingunn Dalland (kor)

Maria Mena med band var den første artisten som ble presentert fra festivalen tidligere denne uken. Dermed er to av Norges fremste og mest aktuelle artister klar for Hamar Music Festival 2012. Salg av festivalpass er allerede i gang via Bilettservice/Posten/Seven Eleven/Narvesen.