Frivillige 2014

Har du lyst til å være med som frivillig på HMF2014? Informasjon finner du rett nedenfor her, og er du interessert så vær vennlig og send oss litt informasjon om deg selv til frivillig(ætt)hamarmusicfestival.no. Vi mangler folk på rigging av scene opp og ned, samt folk i inngangen og på servering.

 

Her er noen av de oppgavene du kan være med å utføre:

I tillegg til oppgavene nedenfor har vi behov for noen artistfølger. 

  • Rigging - opp og nedrigging av scener, lyd og lys, gjerder, salgssteder, telt, mm.
  • BARSalg - servere brus, snacks, øl, vin og andre varer til publikum.
  • Sjåfører - kjøre fram og tilbake med utstyr og folk. Kanskje du har litt mer enn B lappen?
  • Billettsalg - selge billetter, ta i mot og kontrollere i inngangen, samt sørge for påsetting av armbånd.
  • Matlaging/servering - være med på å lage god mat for salg til publikum.
  • Bongselgere – for å kunne kjøpe mat og drikke på festivalområdet benyttes det kun bonger.
  • Rydding – sørge for at festivalområdet ser bra ut.
  • Strøm - sørge for at det er strøm og belysning.
  • Distribusjon av plakater og programfoldere. Passer for deg som ikke bor i Hamar-regionen. Ta direkte kontakt med Kjetil Nygård 95 29 85 60

Du kan ønske deg jobber, og de fleste får oppfylt ønsket sitt. Men, vi kan dessverre ikke garantere at alle får tildelt akkurat den oppgaven de ønsker seg eller at alle får jobbe akkurat de dagene de har lyst. Aldersgrensen for å være frivillig er 18 år for de aller fleste jobbene. Vektere vil stå for inngangskontrollen og løse opp i eventuelle konfliktsituasjoner. Vi vil også leie inn vakter i tillegg.

Hvor mye jobber jeg?







Det varierer hvor mye man jobber i forhold til de forskjellige jobbene. Som hovedregel er 14 timer mot 1 dag fri adgang til festivalen. Det er dessverre ikke mulig å jobbe kun en dag mot en dag fri adgang. Man jobber altså ca. halve festivalen, mens man kan ta seg helt fri og nyte musikken og konsertene resten av tiden. Vi er selvsagt takknemlige til dem som ønsker å bidra mer enn dette.

Du kan også ta kontakt med de ulike gruppelederne direkte, dersom du ønsker det. Oversikt over disse personene finner du her.

Hamar Music Festival ønsker at alle nye og "gamle" som ønsker å bidra også i 2014 om å registere seg på nytt ved å sende inn en epost. Ønsker du ytterligere informasjon, send oss en epost: frivillig(ætt)hamarmusicfestival.no